Elbistan Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Elbistan Ziraat Odası > Haberler > MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Elbistan ilçemizdeki Mahalle muhtarları, Ziraat Odası’nın iftarında buluştu Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, mahalle muhtarları ile iftar programında buluştu.

Elbistan ilçemizdeki Mahalle muhtarları, Ziraat Odasının iftarında buluştu Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, mahalle muhtarları ile iftar programında buluştu.  Pınarbaşı Kale Restoranda gerçekleştirilen organizeye; Türkiye Muhtarlar Derneği Elbistan Şube Başkanı Hayri Kale, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Elbistan Şube Başkanı Mazhar Alagöz, mahalle muhtarları ve oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Hep birlikte yenilen yemeğin ardından değerlendirme yapan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, organize ile hem kaynaşma, hem de birlik-beraberlik ortamını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Bulut, On bir ayın sultanı Ramazan ayını hep beraber idrak ediyoruz. Biz de manevi değerlerin ve duyguların arttığı bu günlerde ilçemizde görev yapan mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak bu organizeyi gerçekleştirdik. Hem bir kaynaşma, hem de birlik beraberlik ortamı oldu dedi. Muhtarları, devletin başlangıç noktası olarak tanımlayan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Muhtarlarımız, devletin başlangıcıdır bana göre. Çünkü direk Cumhurbaşkanına bağlı Köyünde, mahallesinde her şeyden muhtar sorumlu Belediyeden daha da aktif olarak suyundan, yolundan, elektriğinden, hastasından bir bakıma muhtarımız sorumlu. Mahallede ya da köyde yaşayanların, birçok resmi kurum ve kuruluşlarla olan irtibatlarını da muhtarlarımız sağlıyor.

 Muhtarlarımız, aynı zamanda Ziraat Odası olarak bizlerin de en büyük yardımcılarından birisi. Özellikle kırsal bölgelerde bu görevi ifa eden muhtarlarımız, tarımla uğraşan vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi yapıyor. Katılan ve katılamayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Gelenlerin ayaklarına sağlık Hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Elbistan Şube Başkanı Hayri Kale, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Buluta davetinden dolayı teşekkür ederek, Bu güzel programda bir araya geldik. Tüm İslam âleminin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum ifadelerini kullandı. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Elbistan Şube Başkanı Mazhar Alagöz ise, Ziraat Odamızın Başkanı Mehmet Ali Bulut Bey, bu mübarek günde muhtarlarımızı bir araya getirmiş oldu. Bizleri de burada kaynaştırmış oldu. İnşallah ilerisinin devam etmesini bekliyor ve diliyoruz dedi. Organizeye katılan mahalle muhtarları da Başkan Bulut ve yönetimine teşekkür etti.