Elbistan Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Elbistan Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odası’ndan Afrin gazisine geçmiş olsun ziyareti.

Ziraat Odası’ndan Afrin gazisine geçmiş olsun ziyareti.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik olarak başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanıp gazi olan Elbistanlı uzman çavuş Abdulhamit Doğan’ı dinlendiği baba ocağında ziyaret etti.

Ziyarette Afrin gazisi Abdulhamit Doğan ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Mehmetçiğin Afrin’de Türkiye’nin sınırlarını güvence altına almak ve terör örgütlerini bertaraf etmek için canı ve kanı pahasına görev yaptığını söyledi.

Mehmetçiğin terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda gösterdiği fedakarlığı Türk milletinin asla unutmayacağının altını çizen Başkan Bulut, “Mehmetçiğimiz, 7 düvele karşı kahramanca mücadele ediyor.  Milletimizin bu zor süreçte birlik ve beraberlik içerisinde, ordusunun her daim yanında. Orada destan yazan Mehmetçiğimiz ve polislerimizin gösterdiği fedakarlığı Türk milleti asla unutmayacaktır. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar, canlarını ve kanlarını ortaya koyuyorlar. Onların hakkını asla ödeyemeyiz. İnşallah askerlerimizin ayağına taş değmez. Bugüne kadar şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Başta hemşerimiz Abdulhamit kardeşim olmak üzere tüm gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun” dedi.

Afrin gazisi Abdulhamit Doğan ile dedesi Hacı Ahmet Doğan da, Ziraat Odası heyetine teşekkürlerini iletti.