Elbistan Ziraat Odası > Duyurular > Araç satış ilanı

ARAÇ SATIŞ İLANI

ELBİSTAN

ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN

1. Elbistan Ziraat Odası Başkanlığı adına kayıtlı olup, Cenaze hizmetlerinde kullanılan ve aşağıdaki bilgileri verilen araç, 6964 Sayılı kanun hükümlerince,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği Alım Satım Yönetmeliği uyarınca kapalı zarf teklif usulü,(teklifler alınarak ve devamında açık arttırma yoluyla yeni teklif almak ve açık arttırma suretiyle pazarlık yapılarak) ile ihale edilerek satılacaktır.

PLAKA

MARKA

CİNSİ

MODEL

KM

TAHMİN EDİLEN BEDEL (KDV DÂHİL)

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ

46 EZ 784

Fıat Ducato Van 2.3

Özel Amaçlı (Cenaze Arabası)

53.000 TL

1.590 TL

2.İhale Elbistan Ziraat Odası Başkanlığında 16.03.2020 tarihinde Pazartesi günü saat:12. 00’da Güneşli Mahallesi Ulu Camii Caddesi no.19 Elbistan adresinde bulunan Elbistan Ziraat Odası Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyenler, 16.03.2020 Pazartesi günü Saat:10:oo’a kadar Odamız hesabına Tahmin edilen tutarın % 3 geçici teminat bedelini ödemesi yapılacak ve dekont ile birlikte Elbistan Ziraat Odası Başkanlığı’na şartnameye uygun olarak hazırlanan teklif mektubu elden kabul edilecektir. Başvurular kişinin kendisi tarafından imza karşılığında yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

3.Teklif dosyasını Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreterliğinden temin edilebilecektir.

4.Odamız 2886 ve 4734 sayılı yasalara tabi olmadığı gibi, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.09.03.2020

İLGİLİLERE ÖNEMLE DUYURULUR