Elbistan Ziraat Odası > Duyurular > Tarla İhale Duyurusu

Tarla İhale Duyurusu

ELBİSTAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN

DUYURULUR.

Oda Yönetim Kurulunun 30.09.2021 tarih ve 15 nolu kararı gereği Mülkiyeti Odamıza ait, İlçemiz Akveren Mahallesi Adabaşı sokakta bulunan 572 parsel 23.900.m2 yüzölçümlü tarla 1 yıllığına yani bir ekim için açık artırma usulü kira ya verilecektir.

Kira tarihi (İHALE tarihi)  15.10.2021 tarihinde Cuma günü saat 11,00 de Başkanlık Odasında yapılacaktır.

Tarlayı kira’ya almak isteyenlerin ihale tarihinden önce Odamıza kapalı zarf usulü teklif vermeleri önemle rica olunur.

Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlgililere önemle duyurulur.30.9.2021

MEMET ALİ BULUT