Elbistan Ziraat Odası > Duyurular > ELBİSTAN ZİRAAT ODASI

ELBİSTAN ZİRAAT ODASI

ELBİSTAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR...

Oda Meclisinin 28.11.2022 tarih ve 07 nolu kararı gereği, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin 6964 Sayılı kanunun 7’nci maddesinin ikinci bendine göre, Odaya kayıtlı üyeler arasından Dört yılda bir Aralık ayı içinde yapılması gereken delege seçimleri 10.12.2022 Cumartesi günü ilçemiz ( Köylerinde ) Mahallelerinde yapılacaktır.

10.12.2022.Cumartesi günü Sabah saat 08.00 de oy verme işlemi Muhtarlarımız Başkanlığında Köylerimizde (Mahallelerimizde) delege seçimi başlar, aynı gün saat 17.00’de seçimin bittiği gün (Akşamına) Muhtarlarımızın seçim evraklarını Kaymakamlığın görevlendirmiş olduğu memurlara, teslim etmeleri gerekmektedir.

Mahalle Muhtarlarımızın 09.12.2022 Cuma günü saat 17.00 kadar seçim Evraklarını Odamızdan almaları gerekmektedir.

Tüm Muhtarımıza önemle duyulur.01.12.2022

MEMET ALİ BULUT