Elbistan Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Elbistan Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odası’na yılın sivil toplum kuruluşu ödülü

Ziraat Odası’na yılın sivil toplum kuruluşu ödülü

Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf, Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından düzenlenen Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri kapsamında yılın sivil toplum kuruluşu ödülü, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut’a verildi.

ESVED tarafından bu yıl 10.su düzenlenen ‘Yılın Enleri’ Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri programında yılın sivil toplum kuruluşu seçilen Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Burada bir değerlendirme yapan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, ödül töreninin Eshab-ı Kehf Külliyesinde yapılmasının özel bir adım olduğunu kaydetti.

 Başkan Bulut, “Bu kutsal mekânda ödül almak son derece onur verici bir şeydir. Elbistan Ziraat Odası olarak, yılın 365 günü çiftçilerimizin sorunları ve sıkıntıları ile yakından ilgilenmeye gayret ediyoruz. Çiftçilik, zor bir şeydir. Yılın büyük bir bölümünü tarlalarında zor şartlar altında çalışarak geçiren çiftçilerimizin yaralarına merhem olmak, onların sesini duyurmak bizler için en önemli görev. Bu görevi de en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Çiftçimizin alın terinin karşılığını alması için de bizlere büyük görev düşüyor. Seve seve yaptığımız bu görevlerden dolayı yılın sivil toplum kuruluşu olmanın sevincini yaşadık. Bu organizasyonda emeği geçenlere ve ESVED yöneticileri başta olmak üzere tüm dernek çalışanlarına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.